خدمات ما

مشاوره و نظارت نمای خشک

از جمله خدماتی که در این بخش از سوی شرکت آمودپایای آذین به کارفرمایان محترم ارائه می­گردد شامل موارد ذیل می­ باشد

انطباق پوسته با طرح معماری، بهینه­ سازی مدول­ بندی، آنالیز بارهای استاتیکی و دینامیکی شامل باد و زلزله، تهویه، تابش، خیرگی، آنالیز انرژی، محاسبات سازه، تعیین ساختار شیشه، دیتایل­ های اجرایی و روش نصب، تعمیر و نگهداری، تدوین اسناد مناقصه دقیق، کاهش ریسک کارفرما و کاهش قیمت پوستۀ نما، مشارکت در تهیۀ زمان­بندی و قراردادها، کنترل پیشرفت تولید و اجرا، نظارت دقیق بر کیفیت مصالح و صورت وضعیت­ ها، تنظیم چک لیست­ های نظارتی و کنترلی کارفرما، تنظیم دستورالعمل­ های اجرایی نما، مشارکت در تحویل­ دهی و تحویل ­گیری نما، جلوگیری از ایجاد خطای کیفی، کاهش زمان اجرا.

محاسبات سازه ای نمای خشک

اهمیت محاسبات تخصصی در اجرا و بهینه سازی در پروژه­ های امروزه صنعت ساختمان یک امر واجب و ضروریست که شرکت آمودپایای آذین با بهره ­گیری از تجربه و توان نیروهای متخصص خود و بهره­ گیری از نرم افزارهای روز دنیا اقدام به ارائه این خدمت در راستای نیاز امروزه پروژه­ های ساختمانی نموده است.

نرم ­افزارهایی همچون: SAP2000، ANSYS، SJ MEPLA، CATIA، ORGADATA، ABAQUS تنها بخشی از نرم ­افزارهای مورد استفاده در این شرکت می ­باشد.

شرکت آمودپایای آذین آمادۀ ارائه خدمات نوین بهینه­ سازی و مهندسی انواع نماهای مدرن ساختمانی می­ باشد.

طراحی نمای خشک

همانطور که می دانید در طراحی و ساخت یک ساختمان، بحث نما بسیار پراهمیت است. در حقیقت طراحی و انتخاب نما یکی از مهمترین بخش های ساختمان سازی است. موارد بسیار زیادی را در طراحی و انتخاب یک نمای اصولی باید در نظر داشت. از جمله زیبایی نما، مصالح مورد نیاز برای اجرای نما، هزینه های پروژه، دوام و پایداری نما، نحوه و زمان اجرا، با پیشرفت تکنولوژی و مدرن شدن معماری، نمای ساختمان و روش های اجرای آن هم دستخوش تغییراتی شده اند. از جمله این تغییرات می توان به رایج شدن روش های اجرای خشک نما اشاره کرد. این روش به دلیل مزایایی که دارد بسیار پرطرفدار شده است.

نمای خشک چیست؟

برخلاف روش­های سنتی، در این سیستم برای اجرای نما خبری از ملات نیست. در حقیقت در نمای خشک، نوعی سیستم نصب سبک با اتصالات مکانیکی، جایگزین ملات برای نصب نما به ساختمان می­ شود. نمای خشک متشکل از لایه ­های متعددی است که شامل پوسته بیرونی، فضای داخلی تهویه پذیر، لایه عایق حرارتی و دیوارۀ داخلی ساختمان است. بنابراین بین دیوارۀ اصلی ساختمان و مصالحی که برای پوستۀ ساختمان استفاده می ­شود، فاصل ه­ای تعیین شده وجود دارد. تمام لایه های نمای خشک با استفاده از سازه ­هایی از جنس فولاد و آلومینیوم، به سازه اصلی و اسکلت ساختمان نصب می­ شوند.

اجرای نمای خشک

نکاتی که در اجرای نمای خشک می­ بایستی مورد توجه قرار گیرد:

چارچوبی که انتخاب می­ شود باید از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار باشد.

اتصالات در برابر سرما، گرما، بخار آب و گازهای موجود در هوا مقاوم باشند و از اتصالاتی ضخیم و بادوام استفاده شود.

متریال زیرسازی با مصالح نمای خشک به گونه ­ای انتخاب شود که از لحاظ شیمیایی با یکدیگر مغایرت نداشته باشند. یعنی باعث خوردگی نشوند.

پنجره­ ها، درزها، برآمدگی­ ها و نقاط کور ساختمان بایستی با دقت و تمرکز زیاد آب­ بندی شود.

لایۀ محافظ روی دیوار و قسمت­های زیرکار باید به دقت کنترل و بازبینی شود.

نوع مصالح مورد استفاده و زیرسازی­های موجود باید از نظر زیبایی شناختی بررسی شود و با یکدیگر تطابق داشته باشند، قیمتی مناسب داشته باشند و به آسانی و با سرعت بالایی اجرا شوند.

حتماً پس از نصب، کیفیت کل سازۀ نما مورد بررسی و آزمایش قرار گیرد.

مزایای روش اجرای نمای خشک:

  • صرفه جویی در زمان
  • طراحی مهندسی ساختمان و کاهش پرت مصالح
  • سازگاری رفتار مصالح در مقابل تغییرات دمایی جوی
  • تولید صنعتی مصالح مصرفی ساختمان
  • کاهش هزینۀ بازسازی و ترمیم، افزایش عمر مفید و امکان بازیافت دوباره مصالح به کار گرفته شده
  • کاهش حجم و وزن اسکلت و فونداسیون ساختمان
  • سازگاری با آخرین استانداردهای ملی و جهانی

– عایق حرارتی و صوتی                              – کاهش وزن و انطباق با آیین ­نامه های زلزله 

اما شرکت آمودپایای آذین علاوه بر رعایت در بکارگیری موارد فوق، خدمات ذیل را با نهایت دقت و کیفیت و در مراحل اجرای نمای خشک ساختمان به کارفرمایان خود ارائه می­ نماید.

ارائه خدمات فنی و مهندسی شامل ایجاد نقاط Base Point، برداشت نقاط Benchmark توسط دوربین Total station، تهیۀ نقشه­ های Asbuilt دیوارهای پیرامونی و اسکلت ساختمان قبل از اجرای نمای اصلی پروژه، تهیۀ نقشه ­های Concept (به همراه کلیه جزئیات فنی و مشخصات مصالح)، تهیه نقشه­ های Shop Drawing (شامل پلان­ ها و مقاطع همراه با اندازه­ گذاری جهت تصویب کارفرما)، مشخص نمودن تمامی فصول مشترک نما، رفع ابهامات، برآورد و آنالیز دقیق مصالح به همراه پرت مجاز، تهیه جزئیات اتصالات، ریزمتره­ نهایی، ارائه دفترچه محاسبات سازه­ای براساس آئین نامه ASCE7-10 آمریکا، نظارت عالیه بر روند اجرا و در نهایت بکارگیری نیروهای متخصص و آموزش دیده برای اجرای نمای با کیفیت.